Thirrjet për gjenocid kundër myslimanëve nga liderët hindu, ngjallin zemërim në Indi

Albanian Radio 3 views
Gjatë një ngjarjeje fetare tre-ditore në qytetin Haridvar të Indisë veriore, një numër klerikësh ekstremistë hindu kanë mbajtur një sërë fjalimesh që ngjallin urrejtjeje kundër myslimanëve, të cilat kanë shkaktuar zemërim dhe dënim kolektiv.

Add Comments