Rusia: Brenda dhe jashtë fushëbetejës

Albanian Radio 17 views
Rusia që nga nisja e evazionit në Ukrainë, ka korrur suksese të konsiderueshme si brenda ashtu edhe jashtë fushës së betejës.

Add Comments