Katastrofa klimatike e Evropës

Albanian Radio 10 views
Evropa është përballur me një thatësirë të paprecedentë. Disa shkencëtarë thonë se kjo ishte thatësira më e keqe në Evropë në 500 vitet e fundit. Klima jashtëzakonisht e nxehtë ka ndikuar negativisht në rendimentet e të korrave dhe ka tharë disa nga lumenjtë më të mëdhenj të kontinentit.

Add Comments