Palestina dënon heshtjen e shurdhët ndërkombëtare ndaj krimeve izraelite dhe politikave kolonialiste

Albanian Radio 16 views
Ministria e Punëve të Jashtme dhe Emigrantëve Palestineze ka dënuar heshtjen ndërkombëtare ndaj politikave ekspansioniste koloniale dhe ilegale izraelite. Ministria thotë se Tel Avivi po përpiqet të shtrembërojë realitetet historike, ligjore dhe demografike në Bregun Perëndimor për të çuar përpara planet e tij të ekspansionizmit kolonial.

Add Comments