Arabia Saudite kritikohet për masakrën në burgun e Jemenit

Albanian Radio 17 views
Sulmi i fundit ajror i Arabisë Saudite në një burg në Jemen ka marrë dhjetëra jetë njerëzish. Sulmi ka shkaktuar një dënim të gjerë dhe OKB-në bëri thirrje për një hetim të shpejtë, efektiv dhe transparent. Zyrtarët jemenas i kanë bërë thirrje komunitetit ndërkombëtar që të ndërmarrë veprime dhe të ndalojë agresionin saudit.

Add Comments