Pakistani bllokon mocionin e mosbesimit pasi e quan antikushtetues dhe komplot nga "fuqitë e huaja"

Albanian Radio 12 views
Nënkryetari i Asamblesë Kombëtare të Pakistanit ka bllokuar një mocion të diskutueshëm mosbesimi kundër kryeministrit Imran Khan, duke e quajtur atë jokushtetues dhe pjesë të një komploti nga "fuqitë e huaja" për të ndërhyrë në procesin demokratik të Pakistanit.

Add Comments