Lideri Suprem: E ardhmja e Iranit nuk duhet të lidhet me rezultatin e bisedimeve të Vjenës

Albanian Radio 15 views
Lideri i Revolucionit Islamik Ajetollah Sejed Ali Khamenei u ka kërkuar zyrtarëve të lartë të qeverisë iraniane që të mos i lidhin fare punët e Iranit me rezultatin e bisedimeve të Vjenës dhe në vend të kësaj, planet për të trajtuar problemet e vendit t'i bazojnë në realitetet aktuale.

Add Comments