Ndjenjat anti-izraelite ndizen përpara Ditës Botërore të Kodsit

Albanian Radio 12 views
Disa qytete anembanë globit ditët e fundit kanë qenë dëshmitarë të protestave anti-izraelite. Demonstruesit mbanin flamuj palestinezë dhe brohoritnin slogane duke i kërkuar komunitetit ndërkombëtar që të mbajë një qëndrim të vendosur për të mbrojtur vendin e shenjtë dhe jetën e palestinezëve.

Add Comments