Bota përballet me pasigurinë ushqimore

Albanian Radio 15 views
Banka Botërore në mes të luftës së vazhdueshme në Ukrainë ka paralajmëruar për pasiguri globale ushqimore. Ajo thotë se çmimet e ushqimeve po rriten në mënyrë dramatike. Kjo mund të shtyjë miliona njerëz në varfëri dhe të shkaktojë kriza humanitare në pjesë të ndryshme të botës.

Add Comments