Familja e Hamid Nouri ngacmohet dhe shantazhohet nga anëtarët e MEK

Albanian Radio 6 views
Irani ka kritikuar ndalimin e paligjshëm të Hamid Nouri, një ish-punonjës në gjyqësorin e Iranit. Ai u arrestua në Suedi për akuzat e ngritura kundër tij nga anëtarët e organizatës Muxhahedin-e-Khalk (MEK). Ky grup terrorist ka vrarë me mijëra iranianë.

Add Comments