Programi spiun izraelit Pegasus synon më shumë zyrtarë të rangut të lartë

Albanian Radio 3 views
Malëare famëkeq izraelit Pegasus ka hakuar numrin e mbi 200 përdoruesve në Spanjë, duke përfshirë ata numrat që i përkasin kryeministrit Pedro Sánchez dhe ministres së Mbrojtjes Margarita Robles.

Add Comments