Platformat e mediave sociale nuk arrijnë të ndalojnë postimet anti-islame

Albanian Radio 10 views
Një studim ka zbuluar se platformat e mediave sociale si Facebook dhe Twitter kanë dështuar të heqin përmbajtjen islamofobike. Studimi është bërë nga Qendra Kundër urrejtjes Dixhitale. Postimet janë parë miliona herë dhe në to ka përmbajte çnjerëzore kundër myslimanëve.

Add Comments