Irani dhe Katari vendosin të zgjerojnë lidhjet dypalëshe

Albanian Radio 9 views
Emiri i Katarit ka bërë një vizitë në Iran. Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani në Teheran u mirëprit nga Presidenti Raisi.

Add Comments