“Botës i kanë mbetur vetëm 10 javë furnizim me grurë”

Albanian Radio 2 views
Paralajmërimi i zymtë është bërë nga Sara Menker, drejtoreshë e qendrës Gro Intelligence. Kjo është një kompani globale që përdor inteligjencën artificiale dhe të dhëna publike dhe private për të parashikuar tendencat e furnizimit me ushqim. Mungesa e madhe e plehrave, problemet e zinxhirit të furnizimit dhe thatësirat rekord janë arsyet kryesore të krizës.

Add Comments