Inflacioni i Eurozonës shënon një tjetër rekord, ndërsa çmimet e ushqimeve dhe energjisë rriten

Albanian Radio 16 views
Çmimet në eurozonë arritën një tjetër rekord në muajin maj. Në 19 vendet që përdorin euron, inflacioni u rrit në 8.1 përqind në maj, nga 7.4 përqind që ishte në prill. Ai tejkaloi pritjet për 7.7 për qind për shkak të rritjeve të mëdha të çmimeve.

Add Comments