Inflacioni në Mbretërinë e Bashkuar është rritur në 9%

Albanian Radio 10 views
Inflacioni në Mbretërinë e Bashkuar ka arritur nivelin më të lartë të dyzet viteve të fundit, duke u rritur në 9% në muajin prill. Miliona familje me të ardhura të ulëta dhe të mesme ndikohen drejtpërdrejt nga kriza pasi kostot e ushqimit dhe transportit po rriten. Sekretarja e Jashtme Liz Truss thotë se situata aktuale ekonomike është shumë, shumë e vështirë.

Add Comments