Përleshje në Kodsin e pushtuar për "marshimin provokues të flamurit" izraelit

Albanian Radio 4 views
Pavarësisht paralajmërimeve nga grupet e rezistencës palestineze, kolonët ekstremistë izraelitë të dielën mbajtën të ashtuquajturin marshim të flamurit në Kodsin e pushtuar lindor, i cili konsiderohet nga palestinezët si një provokim i hapur dhe një shkelje e të drejtave të tyre.

Add Comments