Fushata sekrete e 'propagandës së zezë' britanike synonte të mbillte ndasi midis Rusisë Sovjetike, aleatëve myslimanë

Albanian Radio 3 views
Qeveria britanike për dekada realizoi një fushatë të fshehtë "propaganda e zezë", për të mbjellë ndasi midis Rusisë Sovjetike dhe aleatëve të saj myslimanë, duke përdorur lajme të rreme dhe duke promovuar ndjenja anti-Moskë. Kjo është zbuluar nga dokumentet e sapo de-klasifikuara.

Add Comments