Irani dhe Venezuela nënshkruajnë marrëveshje partneriteti 20-vjeçare për të forcuar lidhjet e tyre

Albanian Radio 3 views
Teherani dhe Karakasi nënshkruan një marrëveshje historike partneriteti 20-vjeçar për të forcuar lidhjet mes tyre. Marrëveshja, u nënshkrua në Teheran në prani të zyrtarëve të lartë dhe fokusohet në bashkëpunimin dypalësh në fushat e shkencës, teknologjisë, bujqësisë dhe turizmit.

Add Comments