Irani paralajmëron rreth lëvizjeve jokonstruktive në IAEA

Albanian Radio 8 views
Irani është zotuar për një përgjigje të fortë dhe proporcionale ndaj veprimit jokonstruktiv në mbledhjen e mëparshme të Bordit të Guvernatorëve. Teherani ka paralajmëruar kundër përdorimit të IAEA si mjet politik.

Add Comments