55 vjet më vonë, të mbijetuarit e sulmit të Izraelit në USS Liberty kërkojnë përgjigje

Albanian Radio 2 views
Më 8 qershor 1957, anija e paarmatosur detare amerikane USS Liberty, ekuipazhi i së cilës ishte nën komandën e Agjencisë së Sigurisë Kombëtare dhe po përgjonte komunikimet në kulmin e Luftës Gjashtë-ditore, u vu nën sulm të drejtpërdrejtë ajror dhe detar izraelit jashtë bregut të Sinait.

Add Comments