Assange 'shënjestër e atentatit të CIA's’ për ta vrarë

Albanian Radio 2 views
Vëllai i Julian Assange thotë se ai dhe avokatët e Assange po i paraqesin gjykatës së apelit në Mbretërinë e Bashkuar informacione të reja se si u spiunuan avokatët e Julian dhe se si kishte komplote për të rrëmbyer dhe vrarë Julian nga CIA.

Add Comments