Tërmeti me magnitudë 5.9 që goditi juglindjen e Afganistanit

Albanian Radio 10 views
Afganistani i goditur nga kriza është kthyer edhe një herë në një skenë shkatërrimi dhe pikëllimi. Një tërmet me magnitudë 5.9 ballë ka goditur juglindjen e vendit të shkatërruar nga lufta duke lënë të paktën 1,000 njerëz të vdekur dhe më shumë se 1,500 të tjerë të plagosur.

Add Comments