SHBA refuzon të lëshojë paratë e Afganistanit

Albanian Radio 10 views
Afganistani është goditur nga një tërmet vdekjeprurës. Mbi 1000 njerëz janë vrarë dhe shumë të tjerë kanë mbetur të pastrehë. Por SHBA po refuzon të lëshojë paratë që ka vjedhur nga populli afgan.

Add Comments