Sanksionet e dështuara

Albanian Radio 8 views
Megjithëse Amerika vazhdimisht përdor sanksionet për qëllimet e saj, në shumë raste këto sanksione dështojnë dhe kthehen kundër vetë asaj dhe aleatëve të saj.

Add Comments