Shtetet e Bashkuara nuk janë në pozitë që të predikojnë të drejtat e njeriut

Albanian Radio 1 views
Shtetet e Bashkuara e konsiderojnë veten si mbrojtëse të të drejtave të njeriut. Dhe Uashingtoni e sheh misionin e tij në promovimin e respektimit të të drejtave të njeriut. Por ajo ka një histori të gjatë të shkeljes së të drejtave të vendeve që ata nuk i pëlqejnë.

Add Comments