Irani teston për herë të dytë raketën mbartëse satelitore të prodhuar në vend Zuljanah

Albanian Radio 3 views
Një transportues satelitor iranian, Zuljanah, u nis në hapësirë të dielën për herë të dytë gjatë 16 muajve të fundit. Sipas zëdhënësit të Ministrisë së Mbrojtjes iraniane, Ahmad Hosseini, raketa mbartëse satelitore hibride-lëvizëse e zhvilluar në vend është lëshuar për "qëllime të paracaktuara kërkimore" dhe në aspektet teknike është konkurruese me transportuesit satelitorë modernë në botë.

Add Comments