Gjykata e apelit në SHBA e kufizon lëvizjen BDS

Albanian Radio 1 views
Një gjykatë apeli në Arkansas të SHBA ka lënë në fuqi një ligj pro-izraelit. Ligji i kufizon kontraktorët shtetërorë që bojkotojnë Izraelin. Lëvizja Bojkoto, refuzo dhe sanksione ndaj Izraelit (BDS) kërkon të ushtrojë presion jo të dhunshëm ndaj Izraelit për aparteidin e tij ndaj palestinezëve.

Add Comments