Suedia: Toka e zymtë

Albanian Radio 1 views
Megjithëse mund të jenë të shumtë ata që lavdërojnë sistemin politik në Suedi, faktet dhe realtietet e këtij vendi mund të tregojnë të kundërtën e asaj që shumë e ëndërrojnë dhe e presin.

Add Comments