Profili: Nader Talebzadeh

Albanian Radio 2 views
Gazetaria është një punë e vështirë, që kërkon përkushtim të madh për informimin e njerëzve kudo në botë. Një prej gazetarëve dhe regjisorëve më të përkushtuar të radio-televizionit iranian IRIB, është edhe Nader Talebzadeh.

Add Comments