Yemeni mothers and babies facing ‘unimaginable horror,’ Red Cross warns Nënat dhe foshnjat jemenase përballen me "tmerrin e paimagjinueshëm", Kryqi i Kuq paralajmëron

Albanian Radio 10 views
Situata humanitare në Jemen është një "tmerr i paimagjinueshëm". Zëdhënësi i Komitetit Ndërkombëtar të Kryqit të Kuq (ICRC), paralajmëroi.

Add Comments