Rritja e bashkëpunimit ekonomik Iran-Rusi

Albanian Radio 3 views
Irani dhe Rusia kanë nënshkruar një marrëveshje investimi prej 40 miliardë dollarësh. Paratë do të shpenzohen për projektet e naftës dhe gazit të Iranit. Irani dhe Rusia po përpiqen gjithashtu të heqin dorë nga dollari në transaksionet e tyre të ndërsjella të biznesit.

Add Comments