Nga i akuzuari tek partneri, historia e urrejtjes dhe dashurisë Riadi-Uashington

Albanian Radio 2 views
Më pak se 18 muaj në Zyrën Ovale, Joe Biden udhëtoi për në Riad. Ai u takua me zyrtarë të rangut të lartë sauditë që ai dikur i fajësoi për shkeljen e të drejtave të njeriut.

Add Comments