Porto Riko, një koloni e varfër amerikane e varur nga balanca

Albanian Radio 3 views
Kur Uashingtoni fitoi kontrollin mbi ishullin, ai as nuk i dha Puerto Rikos një status shteti dhe as e inkuadroi atë si një shtet të SHBA-së, duke e bërë në mënyrë efektive ishullin një koloni moderne. Por cila është ana e errët e të jetuarit në një Porto Riko të aneksuar nga SHBA?

Add Comments