Raporti: 62% e banorëve në Gaza përballem me pasiguri ushqimi

Albanian Radio 29 views
Një raport i ri thotë se situata socialo-ekonomike në rripin e rrethuar të Gazës është dobësuar më tej që nga lufta e Izraelit në muajin maj. Raporti është përpiluar bashkërisht nga Kombet e Bashkuara, Bashkimi Evropian dhe Banka Botërore. Ai thotë se dëmi i vlerësuar i shkaktuar nga bombardimi 11-ditor është llogaritur rreth 380 milion dollarë. Nevojat për rimëkëmbje dhe rindërtim parashikohet të kushtojnë deri në 485 milion dollarë.

Add Comments