Forca tokësore e Gardës Revolucionare (IRGC) të Iranit merr në dorëzimin e armët e modelit më të fundit

Albanian Radio 29 views
Më 7 korrik në një ceremoni të ndjekur nga komandantët më të lartë, forca tokësore e IRGC mori një gamë të gjerë pajisjesh moderne ushtarake, duke përfshirë raketa, armë anti-automjete të blinduara, automjete, dronë dhe sisteme të luftës elektronike.

Add Comments