E kaluara e errët e MEK, përgënjeshtron pretendimet e të drejtave të njeriut të SH.B.A.-së

Albanian Radio 26 views
Organizata Mujahedin-e-Khalk (MEK) është një grup terrorist anti-Iran që është përgjegjës për vrasjen dhe martirizimin e mijëra iranianëve të pafajshëm. Megjithatë, ky grup gëzon mbështetjen e Shteteve të Bashkuara dhe disa vendeve evropiane. Që nga viti 2012, MEK është propaganduar shumë nga Perëndimi si një "grup opozitar iranian" dhe ka marrë një lobim të fortë të favorshëm perëndimor.

Add Comments