Myslimanët boshnjakë shënojnë 26 vjetorin e masakrës së Srebrenicës

Albanian Radio 22 views
Srebrenica ishte masakra më mizorie dhe më e rëndë në Evropë që nga Lufta e Dytë Botërore. Në këtë gjenocid më shumë se 8,000 burra dhe djem u masakruan nga forcat serbe dhe trupat u hodhën në varre masive për të fshehur krimin.

Add Comments