Perëndimi është mësuar të mbështesë terrorizmin

Albanian Radio 37 views
Shembulli më i fundit që tregon standardet e dyfishta perëndimore në trajtimin e çështjes së terrorizmit, është se një grup nga ish dhe zyrtarëve aktualë perëndimorë, morën pjesë në një samit të mbajtur nga një grup i urryer opozitar iranian, i cili njihet për rolin e tij në kryerjen e mijëra atentateve vrasëse brenda Iranit në vitet 1980.

Add Comments