Gjashtë vjet nga Marrëveshja bërthamore e Iranit

Albanian Radio 34 views
Kanë kaluar gjashtë vjet që kur marrëveshja për programin bërthamor të Republikës Islamike u arrit midis Iranit dhe grupit P5 + 1.

Add Comments