Afganistani në prag të një krize humanitare

Albanian Radio 44 views
Ndërsa në Afganistan po intensifikohen luftimet midis militantëve talebanë dhe forcave qeveritare, Agjencia e OKB për refugjatët paralajmëron se më shumë njerëz në Afganistan pritet të largohen nga shtëpitë e tyre.

Add Comments