Programi spiun izraelit përdoret kundër udhëheqësve botërorë

Albanian Radio 20 views
Programit izraelit i spiunazhit "Pegasus" ka vënë në rrezik sigurinë globale kibernetike duke spiunuar mbi 50,000 numra telefoni, përfshirë ato që u përkasin Presidentëve të Francës dhe Irakut përkatësisht Macron dhe Salih si dhe Mbretit të Marokut Mohammed VI dhe të 10 kryeministrave të tjerë.

Add Comments