Irani arreston agjentë të Mossadit, zbulon një depo të madhe armësh

Albanian Radio 27 views
Ministria e Inteligjencës së Iranit ka arrestuar një rrjet agjentësh të agjensisë spiune izraelite Mossad në kufijtë perëndimorë dhe ka zbuluar dhe konfiskuar një sasi të madhe armësh.

Add Comments