Irani u kërkon qytetarëve të largohen nga Afganistani për shkak të rreziqeve në rritje dhe mungesës së sigurisë

Albanian Radio 15 views
Ambasada iraniane në Afganistan ka lëshuar një paralajmërim urgjent ku u bën thirrje qytetarëve që të largohen menjëherë nga qytetet që janë jashtë kryeqytetit Kabul, për shkak të përkeqësimit të situatës së sigurisë në këtë vend.

Add Comments