"Negociatat bërthamore vërtetuan pa-besueshmërinë ndaj SHBA"

Albanian Radio 18 views
Në vitin 2015, Irani dhe P5+1 arritën një marrëveshje mbi programin bërthamor të Iranit. Por SHBA hoqi dorë nga zbatimi i detyrimeve të saj. Qeveria e re në Iran ka shumë të ngjarë të ndjekë një qasje të ndryshme ndaj marrëveshjes bërthamore.

Add Comments