Militantët talebanë kapin krye-qendrat e 9 -të krahinave në Afganistan

Albanian Radio 28 views
Talebanët në më pak se një javë kanë kapur një krye-qendrat e 9 -të krahinave në Afganistan. Zyrtarët lokalë thonë se militantët tani kanë marrë kontrollin e Faizabadit në verilindje, pas disa ditëve të luftimeve të ashpra dhe pas marrjes nën kontroll të dy krye-qendrave të tjera provinciale.

Add Comments