Momenti Saigon i Uashingtonit në Kabul

Albanian Radio 27 views
SHBA pas sulmeve të 11 Shtatorit 2001 pushtuan Afganistanin. Ai kishte për qëllim zhdukjen e sundimit të talebanëve në Afganistan. SHBA pretendoi se misioni i saj ishte të sillte paqen dhe të drejtat e njeriut në Afganistan. Por gjatë 20 viteve të fundit, ushtria amerikane vrau me mijëra civilë afganë.

Add Comments