Hamasi paralajmëron Izraelin se do të 'digjet nga zjarri i Gazës’ nëse bën llogaritje të gabuara

Albanian Radio 16 views
Grupi i rezistencës palestineze Hamas ka paralajmëruar Izraelin se 'do të digjet rëndë në zjarrin e Gazës nëse bën ndonjë llogaritje të gabuar’. Duke dënuar aktet e fundit të agresionit izraelit kundër rripit të rrethuar të Gazës, zëdhënësi i Hamasit, Fauzi Barhoum tha se "pushtuesit sionistë e kanë nënvlerësuar situatën, nuk kanë marrë parasysh mesazhin e popullit palestinez dhe të Rezistencës dhe kanë hapur zjarr direkt ndaj tyre.

Add Comments