4 Vjet pas, gjenocidit ndaj Myslimanëve Rohingya në vitin 2017

Albanian Radio 23 views
Gjenocidi ndaj myslimanëve Rohingya në gusht 2017 shënon një nga mizoritë më brutale në botë, në të cilën mijëra njerëz u vranë dhe qindra të tjerë u zhvendosën nga forcat ushtarake të Mianmarit.

Add Comments