Lideri Suprem: Irani mbështet kombin afgan në të gjitha rrethanat

Albanian Radio 24 views
Në një takim të mbajtur të Shtunën, Lideri i Revolucionit Islamik Ajetollah Seyyed Ali Khamenei i bëri thirrje administratës së re që të përdorë kohën në detyrë për tu shërbyer iranianëve sa më mirë dhe për të përmirësuar jetesën e tyre. Ai gjithashtu denoncoi SHBA për problemet që i shkaktoi Afganistanit gjatë 20 viteve të pushtimit.

Add Comments